Annonsering

Göteborg Film Festival bjuder in företag och organisationer till exponering på en av världens största publika filmfestivaler.

Den 26 januari – 5 februari 2018 arrangeras den 41:e upplagan av Göteborg Film Festival med ett omfattande filmprogram och diverse kringarrangemang såsom seminarier, fester och branschmöten. Festivalen tjänar som nordens största mötesplats för filmbranschen. Med mer än 130 000 sålda biljetter och 30 000 unika besökare under festivalperioden är Göteborg Film Festival inte bara nordens största filmfestival, utan också det viktigaste årliga arrangemanget för nordisk filmindustri.
 
Festivalen erbjuder attraktiva exponeringsmöjligheter till annonsörer. Ett antal olika trycksaker produceras för festivalen i olika format och upplagor, och utgör en unik möjlighet för företag att exponeras gentemot en stor och bred publik samt representanter ur nordisk och internationell filmbransch. Förutom annonsutrymmen i festivalprogrammet och trycksaker mot branschen erbjuds även möjligheten att synas på webb, profilkläder och kring festivalcentret.


LADDA NER EXPONERINGSERBJUDANDE


Kontakt:

Kimia Padellaro
​+46 (0)31-33 93 015 
kimia.padellaro@goteborgfilmfestival.se
 

 

program-annons.png